Internet

Hoe krijg je meer views op TikTok?

TikTok is een groot platform en je TikTok kan dan ook zomaar door veel mensen bekeken worden. TikTok heeft dan ook de regel dat je een view erbij hebt als iemand al vanaf de eerste seconde kijkt. Hierbij hoeft de TikTok niet afgekeken te worden. Echter krijg je niet views erbij als je je eigen TikToks bekijkt! Benieuwd hoe je wel meer views erbij krijgt? Deze blog geeft een aantal tips! 

For You pagina

De welbekende For You pagina op TikTok. Hier zien mensen TikToks van mensen die ze niet volgen, maar wel binnen hun algoritme passen. Je kan je content voor deze pagina optimaliseren, zodat het beter door het algoritme wordt opgepakt. Zo is het belangrijk om relevante hashtags, populaire geluiden en trending filters te gebruiken. 

Engage met je niche 

Op TikTok kan je niet alleen meer dans en playback video’s vinden. Ondertussen is het platform voor iedereen. Daarom is het ook juist belangrijk om te focussen op jouw eigen niche. Hierbij is het wel belangrijk om van te voren te bedenken wat voor content je wilt gaan maken en in welke niche dit valt. Door zelf ook actief te zijn in de niche door te reageren en liken, kunnen mensen jouw account ook sneller vinden. Hierdoor kan jouw account een boost krijgen. Post dan ook niet alleen zelf content, maar ben ook actief op andermans accounts. 

Geluiden en effecten 

Dit is al een beetje besproken bij de For You pagina, maar het is erg belangrijk om af-en-toe trending geluiden en effecten te gebruiken. Als er een trend gaande is op TikTok, speel hier dan ook in mee. Extra leuk maakt het als je een eigen draai aan een trend geeft. Hierdoor heb je alsnog unieke content, maar zal je TikTok meer views krijgen door het trending geluid of effect. 

Beetje hulp 

Heb je alsnog niet de TikTok views die je graag zou willen hebben? Dan kan Followersnet hierbij helpen! Het is namelijk mogelijk om TikTok views te kopen voor een persoonlijk account, zonder commerciële einddoelen. Door views te kopen kan je account wel een boost krijgen die je kan helpen om verder te groeien.