Uncategorized

Daten anno 2023

De datingmarkt staat al jaren niet meer stil. Tinder ontstond in 2012 en sloeg in een aantal jaren daarna in als een bom. Op dit moment wordt het techbedrijf uit Los Angeles zelfs gewaardeerd op 10 miljard dollar! Helaas is onderzocht in 2015 dat de onderste 80% van de mannen strijden om de onderste 22% van de vrouwen en de beste 78% van de vrouwen strijden om de top 20 van mannen. Tinder lijkt dus ook geen veelbelovende optie meer voor iedereen, met name mannen hebben het dus zwaar te verduren. Gelukkig zijn er in 2023 genoeg andere opties. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een liefdesexpert?

Liefdesexpert

Een liefdesexpert begeleid jou bij alle moeilijke zaken omtrent daten. De eerste connotatie die je hierbij hebt is mogelijk de film Hutch uit 2005 met in de hoofdrol de suave dating expert Will Smith. Denk eerder aan hoe vooral barricades, die je jezelf hebt opgeworpen, te doorbreken met hulp. Dematchmaker.nl is een voorbeeld van zo’n liefdesexpert. Dit is een serieuze aangelegenheid en alleen weggelegd mensen met echte interesse om een partner te vinden. Het profiel op de website maakt kenbaar dat het vooral draait om mensen met weinig tijd, serieus zijn en ondernemend. Kijk vooral eens rond bij de profielen op website om een beeld te krijgen.  

Andere apps

Naast Tinder zijn er de afgelopen tijd veel apps de markt op gekomen. Bumble is bijvoorbeeld een grote speler, waarbij de vrouw de eerste stap moet zetten. Andere apps, als Lex, een app exclusief voor queer mensen en Coffee meets bagel is dan weer voor drukke mensen weggelegd. Oftewel, ga eens zoeken naar de verschillende apps die er zijn en kies er eentje uit die bij je past. Er zijn talloze websites die een overzicht bieden en voldoende uitleg geven hierbij.

Een derde optie?

Een derde mogelijkheid bij daten is vooral rust bewaren. Vroeg of laat komt er vanzelf iemand voorbij en dan wel op een plek waar je het het minste verwacht. Ga er niet vanuit dat je de ware tegenkomt in die ene exclusieve club met mooie mensen, maar eerder in een doodgewone supermarkt.