Sport

Beco handpeddels

Wil je de intensiviteit van je training in het water verhogen? De trend van dit moment zijn Beco handpeddels. Met handpeddels zorg je voor extra weerstand tijdens het zwemmen. Je kan hiermee je bovenlichaam extra trainen. De handpeddels zorgen voor stuwkracht tijdens het zwemmen. Hiermee wordt het zwemmen een stuk intensiever zelfs als je gewoon baantjes gaat trekken. Hoe groter je de handpeddels besteld, hoe meer weerstand je tijdens het zwemmen krijgt. Je kan hiermee uitstekend de spieren in je bovenlichaam trainen.

Begin eerst met een kleine maat Beco handpeddels

Wil je meteen fanatiek erin gaan en bestel je de grootste maat Beco handpeddels? Dan raden we je af om meteen het water in te duiken. Ondanks dat het effect niet super groot lijkt zal je blessures kunnen oplopen. Wij raden je aan om eerst een paar weken met de kleinste maat te trainen. Je kan zo wennen aan de manier van zwemmen en de weerstand die de Beco handpeddels opleveren. Vraag dus niet meteen teveel van je bovenlichaam spieren en bouw de handpeddels langzaam op. Je zal merken dat dit uiteindelijk voor het grootste effect zorgt.

Veilig leren zwemmen met Beco zwembandjes

Zijn jouw kinderen al druk bezig met leren zwemmen in het zwembad? Dan kunnen ze natuurlijk nog geen duik nemen zonder Beco zwembandjes. De Beco zwembandjes zijn een hulpmiddel om je kindje veilig te laten zwemmen in het zwembad. Peuters, kleuters en jonge kinderen kunnen de Beco zwembandjes gebruiken. We verkopen de zwembandjes in verschillende afmetingen en tot verschillende gewichten. Je kan direct de gewichtsklasse van je kindje opzoeken en een passend zwembandje aanschaffen. De Beco zwembandjes vallen ook nog eens extra goed op dankzij de oranje kleur!

Hoge kwaliteit zwembandjes

Heb je weleens zwembandjes gekocht die na één keer gebruiken alweer stuk zijn? Beco zwembandjes zijn zwemvleugels die extra duurzaam gemaakt zijn. Ze zorgen voor extra veilige manier van zwemmen. Dit zwemhulpmiddel mag wel alleen onder begeleiding van een volwassenen gebruikt worden. Ondanks dat je kindje ermee kan blijven zwemmen is er altijd een risico. De duurzame Beco zwembandjes gaan ook nog eens extra lang mee. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ze na de eerste keer zwemmen aan vervanging toe zijn. Bestel gerust je eigen Beco zwembandjes online in onze webshop. Wij bezorgen ze zo snel mogelijk bij je thuis om er lekker mee te gaan zwemmen.